<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi er stolte av å kunngjøre at SMART Board GX har vunnet "Best of show" i kategorien "Tech & Learning" på ISE 2024!

Integrating Systems Europe (ISE) samler det beste innen profesjonelle AV- og elektroniske systemer, og er et unikt utstillingsvindu for teknologiske løsninger for bedrifter over hele verden.

I år ble SMART Board GX hedret med «Best of Show»-prisen. Denne prisen er en anerkjennelse av de aller beste produktene og løsningene som ble utstilt på ISE 2024, hvor hundrevis av produkter og løsninger ble vurdert. Alle bidragene ble vurdert av et panel bestående av bransjeeksperter, foredragsholdere og redaktører. Vurderingen tok hensyn til hvor mange og omfattende funksjoner de forskjellige produktene har, hvor enkelt det er å bruke produktene og hvordan det kan integreres med andre produkter. Det ble også tatt høyde for hvor mye produktet gir for pengene sammenliknet med andre produkter, og hvor innovativt og unikt det er i markedet.

Pokalen for "Best of Show 2024" i kategorien for teknologi og læring, ble tildelt SMART på ISE

SMART Board GX_vinner av Best of show på ISE 2024

Av alle løsningene som ble vist frem, var det SMART Board GX som skilte seg ut for dommerpanelet. Den interaktive skjermen skilte seg ut på grunn av sin bærekraftige tilvirkning, overkommelige pris og intuitive interaktivitet.

SMART® Board GX-serien er SMART sitt bærekraftige og rimelige alternativ. Den er utstyrt med brukervennlige verktøy og SMART Ink-programvare, som gir dynamiske presentasjoner og interaktive læringsopplevelser. Med sine brukervennlige og interaktive funksjoner, kan bedrifter spare tid og penger på mange områder.

Skjermen kommer nå i sin 3. versjon, og har nylig blitt oppdatert med følgende forbedringer:

  • SMART Board GX er konstruert for å møte kravene i forskjellige kontor- og klassemiljøer med tanke på temperatur, spenning og fuktighet. Dette gir ytterligere forbedret SMART-kvalitet på GX-serien.
  • SMART Board GX bruker betydelig mindre energi, noe som minimerer miljøavtrykket. Sammenlignet med en gjennomsnittlig konkurrerende interaktiv skjerm, er den opptil 52% mer energieffektiv.
  • Lag digitale notater og merknader med den medfølgende programvaren SMART Ink.
  • Legg til rette for samhandling med flere deltakere på en gang med 40 touchpunkter. 
  • Opplev jevnere ytelse med 8 GB RAM og 64 GB intern lagringsplass. Dette er en dobling fra forrige versjon av skjermen.

SMART Board GX kan oppgraderes fra Android 11 til Android 13 i 2024.

Juryen har uttalt at "alle vinnerne av årets Best of Show-priser bør være svært stolte. Vi opplevde alle hvor travelt ISE var i år, med noen av de høyeste besøkstallene som er registrert i nyere tid. Å skille seg ut og bli anerkjent som Best of Show er virkelig imponerende og et bevis på alt det harde arbeidet selskapene legger ned i produktene og løsningene sine."

Denne prisen er et bevis på SMART sin forpliktelse til å levere pålitelig, intuitiv og sikker teknologi til møte- og undervisningsrom. SMART Board GX demonstrerer SMART Technologies sin fremoverlente posisjon innen samarbeidslæring og arbeidsplassløsninger.

 

 

 

You may also like

Gi nytt liv til eldre SMART Board
Gi nytt liv til eldre SMART Board
18 mars, 2024

Har du en SMART-skjerm som trenger en oppgradering? Gi teknologien et bredere bruksområde og lengre levetid med AM60!