<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tilbake til oversikten

Velkommen til nye Smartskole!

Smartskole har kommet i ny drakt! For de som har vært ivrige brukere av Notebook, har Smartskole vært en delingsportal av undervisningsfiler laget i Notebook til bruk på SMART sine skjermer og tavler. Vi ønsker å gjøre Smartskole mer tilgjengelig, og inkludere lærere som er aktive brukere av den nyere skybaserte programvaren Lumio by SMART.

Tidligere i høst lanserte vi nye Smartskole. Her har vi samlet alle våre SMART-ressurser for lærere på ett sted. Ta en titt på hva du kan finne på vår nye nettside!

 

Læringsopplegg

Smartskole publiserer jevnlig nye læringsopplegg laget for Lumio by SMART. Læringsoppleggene kan lagres i ditt eget skybaserte bibliotek knyttet til din Lumio-bruker. Da kan du bruke læringsopplegget slik det er sammen med elevene dine, eller gjøre endringer for å tilpasse opplegget ditt til fag og klassetrinn. Bruk læringsoppleggene som inspirasjon til hvordan Lumio kan tas i bruk sammen med elevene for å skape engasjement, samhandling og læring.

Alle læringsoppleggene har en kort beskrivelse sammen med hvilke kjerneelementer og læringsmål opplegget er bygget opp rundt. Du finner også en lærerveiledning som ligger sammen med læringsopplegget.

laringsopplegg-1

Opplæringsportalen

Videoer

Smartskole er opptatt av at brukere av SMART-teknologi skal få mest mulig ut av sine produkter. I opplæringsportalen får du tilgang til opplæringsvideoer som tar for seg alle aspekter ved en SMART Board og den skybaserte programvaren Lumio by SMART. Her kan du søke etter de funksjonene du ønsker å lære mer om slik at du får fullt utbytte av din SMART Board.

Online kurs

Ønsker du å lære deg å bruke SMART-teknologi og holde deg oppdatert på de siste funksjonene og verktøyene du finner på din SMART Board og Lumio by SMART? På Smartskole finner du kurs som du kan gjennomføre online helt gratis. Her publiserer vi jevnlig nye kurs etter hvert som det lanseres nye funksjoner, i tillegg til at du finner kurs som tar for seg grunnleggende opplæring i bruk av produktene.

opplaring

Kommende gratis webinarer

Smartskole driftes av Interactive Norway. Vi i utdanningsavdelingen i Interactive Norway gjennomfører flere webinarer i året for brukere av SMART-teknologi. Følg med når vi lanserer kommende webinarer og hold deg oppdatert på siste nytt fra SMART og få en oppfriskning av hvordan du kan lage egne læringsopplegg i Lumio by SMART.

Nedlastbart materiale

Finn ferdige nedlastbare bakgrunner som kan tas i bruk sammen med Lumios spillbaserte aktiviteter, sjarmerende SMART-monstre og plakater med din klassekode som du kan henge opp i klasserommet eller dele ut som innloggingskort til elevene dine. Vi oppdaterer stadig innholdet i banken for nedlastbart materiale.

nedlastbart

 

Tilegne deg Smartmerker

Er du en aktiv bruker av SMART-teknologi i klasserommet? Gjennom Smartskole kan du tilegne deg Smartmerker ved å vise ditt engasjement! Ta et kurs online, delta i en konkurranse eller bidra med innspill til Smartskole. Samle Smartmerker til profilen din ved å gjennomføre ulike utfordringer!

Merker

Konkurranser og kampanjer

Vi publiserer jevnlig store og små konkurranser og kampanjer gjennom Smartskole. Her kan du vinne premier som blant annet en SMART Board til din skole!

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Smartskole

SMART sine produkter er stadig under utvikling. Gjennom Smartskole sitt nyhetsbrev kan du holde deg oppdatert på de siste funksjonene og verktøyene som du kan ta i bruk sammen med elevene dine.

Bli medlem av Smartskole - helt gratis!

Gå til Smartskole.no for å melde deg inn og få tilgang til alt innhold.

 

Smartskole

 

 

Visste du forresten at det er stor forskjell mellom en SMART-tavle og en SMART-skjerm?
Ta en titt på hva en SMART Board er i 2021!