<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tilbake til oversikten

Lyd til møterommet? Det er 8192 grunner til å ha denne på veggen

Den som investerer i en skikkelig lyd- og mikrofonplanke til møterommet, investerer i kundeopplevelse. 

Forestill deg at denne teksten plutselig ble vanskelig å tyde. Kanskje kontrasten forsvant helt, så du måtte lene deg helt inntil skjermen for å se hva som faktisk står der. Hva om ord bare … ut ... sammenhengen, så du måtte…alt på…Hva om ord bare forsvant ut av sammenhengen, så du måtte be om å få høre hele setningen på nytt?

 

Frustrerende, er det ikke? 


Hvis du har deltatt i noen konferansesamtaler, vet du nok godt hva det er snakk om – når det gjelder lyden, altså. Heldigvis trenger det ikke å være slik lenger.  

En naturlig lydopplevelse med 8192 virtuelle mikrofoner

Konferansesamtaler skal i prinsippet gjøre behovet for å møtes overflødig, men hittil er det vel liten tvil om at de oftere bygger frustrasjon enn relasjoner. Kommunikasjon kan være utfordrende nok i seg selv, om ikke teknologien i tillegg skal stikke kjepper i hjulene.

Nå er heldigvis redningen her. 

HDL300

Dette klarer den ved hjelp av Nurevas «Microphone Mist»-teknologi: HDL300-systemet er utstyrt med hele 8192 virtuelle mikrofoner. Uansett hvor du står, hvilken retning du snakker i, om du flytter deg mens du prater – ja, selv om du skulle finne på å ha hodet inne i et skap – så plukker mikrofonen opp stemmen din. 


Ikke mer «kan du gå nærmere mikrofonen, er du snill?» eller «nei, vi får heller ta det når vi møtes». Ta det – klart og tydelig. 

Løser lyden i problemrom

Lyd i problemrom

Metall, glassvegger, flyttbare møbler og rørinnredninger skaper ofte problemer når det gjelder lyd og mikrofoner i møterom. Når du henger opp en Nureva HDL300, scanner den automatisk rommet den befinner seg i, og kalibrerer seg selv etter forholdene.

Ved å fordele de 8192 virtuelle mikrofonene som et usynlig nettverk over hver eneste kvadratmeter i rommet, klarer den dermed å filtrere ut alt annet enn stemmen til den som prater, slik at eksterne tilhørere vil føle at de befinner seg i samme rom. Magisk, ikke sant?

Høyt og lavt med Active Zone Control

Active Zone Control

Tradisjonelt lydustyr i møterom fungerer ved at du slår fysiske mikrofoner eller bjelker av og på. Slik oppstår det «oppsamlingssoner», eller områder der lyden høres eller fanges opp bedre enn andre steder. Ulempen er naturligvis at store deler av rommet blir umulige å kommunisere til og fra. 

Nureva har løsningen, og de kaller den Active Zone Control. Den utnytter de unike egenskapene til Microphone Mist™-teknologien, og ved hjelp av Nureva Room Manager-programvaren som følger med, kan du utpeke soner i rommet som skal være optimalisert for lydopptak, og redusere lyden fra resten av rommet ved å deaktivere de virtuelle mikrofonene.

Smertefri konfigurasjon – tar automatisk over som lydkilde

Nureva HDL300 tar automatisk kontroll over lyden som en standard USB-lydenhet. Det er ingen drivere å installere, og den er klar til bruk rett ut av boksen. HDL300 er fullt kompatibel med Skype® for Business, Skype, Zoom, Cisco WebEx™, GoToMeeting™ og andre lignende programmer, slik at det krever minimalt med innsats å komme i gang. 

Høres det for godt ut til å være sant? Book 5 minutter lyddemo og hør selv:

Få en lyddemo