<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tilbake til oversikten

Unik stemmeforsterkning for de i rommet og eksterne samtidig

Nureva® HDL300- og Dual HDL300 mikrofoner støtter nå unik stemmeforsterkning i rommet og mikrofonopptak for eksterne deltagere samtidig

Nureva har nå lagt til lydforsterkningsmodus i HDL300- og Dual HDL300. Med dette som for øyeblikket er tilgjengelig i åpen beta, løser HDL utfordringen med å støtte forsterkning av stemmebruk i rommet, samtidig som den gir fullt mikrofonopptak til eksterne deltagere. Denne unike muligheten er muliggjort av Nurevas patenterte Microphone Mist ™ -teknologi, som fyller et rom med tusenvis av usynlige mikrofoner basert på algoritmer og rommet.

 

Kostnadsfri tilgang gjennom Nureva Console

Den offentlige betaversjonen for Voice Amplification Mode er tilgjengelig for alle HDL300- og Dual HDL300-kunder gjennom Nureva Console. Kunder kan får  kostnadsfritt tilgang til denne funksjonen ved å oppdatere fastvaren og velge aktivere stemmeforsterkning i Nureva Console Cloud. Når den er aktivert, kan man koble til sin personlige trådløse hodetelefonmikrofon for å forsterke stemmen gjennom HDL300-høyttalerne. På denne måten kan deltagere i rommet klart og tydelig kan høre hva som blir sagt. Samtidig blir stemmen deres hentet for eksterne deltakere via UC & C-klienten, som Microsoft® Teams eller Zoom.

HubSpot Video

 

Designet for å fungere i rom inntill 120 kvm

Voice Amplification Mode er designet for å fungere i typiske klasserom og møterom ved bruk av HDL300-systemet. For større rom kan funksjonen aktiveres på et Dual HDL300-system, som forsterker instruktørens eller presentatørens stemme gjennom både mikrofon- og høyttalere i rommet, helt opp til 120 kvm.

I motsetning til andre lydprodukter leverer Nureva alt dette i et enkelt system som er installert på under en time, uten spesiell teknisk ekspertise. Løsningen tilpasser seg automatisk endringer i romkonfigurasjoner og administreres enkelt hvor som helst ved hjelp av Nureva Console.

Nureva-stemmeforsterker Hør Nureva-lyden fra vårt 35 kvm møterom

Vi holder lyddemo over Teams / Hangout.

Få en lyddemo