<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tilbake til oversikten

Hva er nødvendig for at det hybride møtet skal bli vellykket?

Den nye normalen er en kombinasjon av fysisk oppmøte og deltagere på 
skjerm.
Mange lurer på hvordan hybride møter best kan gjennomføres.
Hva er egentlig nødvendig for det hybride møtet?
Tekst skrevet av: Carl

Sett at jeg har invitert deg og noen kollegaer til et videomøte. Jeg har sendt dere en invitasjon i forkant med tidspunkt og noen ord om agenda. I møtet kommer jeg til å benytte en pdf, en Power Point og uten at jeg ennå vet det, noen bilder og bla litt i en nettside.

Hva trenger jeg for at dette møtet skal bli vellykket?

Kaffe. Nei da. Jo da, men i neste steg må jo deltagerne logge seg på slik at vi alle ser og hører hverandre. Jeg som møteeier går inn på et møterom der jeg kobler meg til skjermen på veggen. Når det tekniske spiller, samtalen er i gang og alle høfligheter er utvekslet kan møtet starte. Underveis i samtalen deler jeg forskjellig innhold, pdf-dokumenter og en presentasjon.

Skjermen jeg er koblet opp mot er en SMART GX. Dette er en interaktiv skjerm spesielt utviklet for møterommet.

Spesielt for møterommet spør du?

  • Ja, fordi den sørger for umiddelbar tilkobling, sylskarpt bilde, responsiv touch, enkel white board og ikke minst, en svært nyttig samhandlingsflate for dine videomøter.

Den har rett og slett en rekke verktøy som gjør seg svært godt i møtet vi nå er i ferd med å gjennomføre. Da dette er en multitouch skjerm tillater den at jeg kan kontrollere innholdet mitt, scroller i pdf dokumentet, zoomer i kart og bilder og blar meg frem i presentasjonen min ved å trekke fingeren over flaten. Jeg kan når som helst plukke opp en penn og tegne i innholdet mitt. I tillegg har jeg white board tilgjengelig for enkle notater. Alt deles i videokonferansen slik at alle kan se. For på skjermen er det montert et kamera og under skjermen henger en Nureva HDL lyd- og mikrofonplanke som plukker opp samtalen i hele rommet og gjør det mulig for de eksterne å høre hva som blir sagt.  

I løpet av møtet vårt har jeg da skrevet i en pdf, tegnet i en PPT og på et bilde, samt tatt noen notater i en white board. Sjekk mailen, alt ligger der. Sendt til dere så fort møtet ble avsluttet.

Les mer om Bundle-løsningen her

Untitled design-7-1

image

Ønsker du en demonstasjon av bundleløsningen?FÅ DEMONSTRASJON

Produktark med bundleløsning