<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tilbake til oversikten

Skap interaktivitet i klasserommet med Prowise Presenter

Med Prowise Presenter kan du lage interaktiv undervisning direkte i nettleseren din på hvilken som helst enhet, eller med app til iPad og Prowise Touchscreen. Gi nytt liv til statiske presentasjoner og inviter elevene til å delta i undervisningen.

Lag interaktivt innhold
Prowise Presenter er et interaktivt presentasjonsverktøy hvor du kan produsere  pedagogisk innhold med utgangspunkt i tekst, bilder, lyd og video. Med Prowise sine egne interaktive verktøy kan du med få klikk legge til rette for aktivitet og samhandling. La deg inspirere til hvordan du kan gi undervisningen nytt liv!

 

Prowise Presenter har et stort bibliotek med verktøy og maler for konkretisering, aktiviteter og spill. Finn dine favoritter og legg til eget pedagogisk innhold relatert til fag og tema .

Presenter_verktoy

Flytt, lydsett og gi objektene egenskaper som å være riktig eller galt svar. Gjør eventyr levende og inkluder barna i formidlingen. Flytt på figurene og legg til lydeffekter og opptak.

Presenter_riktig-galt    Presenter_eventyr

Tilpass undervisningen til ulike trinn og fag. Prowise Presenter har funksjoner som egner seg godt for bruk med barn og elever i alle aldre.

Presenter_verktoy2

Med skjerm og heisløsning fra Prowise kan du lage et interaktivt bord. Lag egne oppgaver eller bruk ferdige oppgaver med Touch Table Tools. 

TTT

Inviter elevene inn i læringsopplegget med ProConnect. Elevene kan delta i aktiviteter, se ditt innhold på sin enhet, svare på spørsmål og bidra med tekst og illustrasjon.  Med ProQuiz har du også mulighet til å lage og gjennomføre prøver, og med en gjennomgang av elevenes svar.

Presenter_proquiz

Lag bruker til Prowise Presenter – helt gratis!
Bruk den skybaserte programvaren helt gratis uten begrensninger. Lag opplegg i nettleseren på hvilken som helst enhet, eller last ned egen app til iPad. Opprett brukere til elevene slik at de kan lage egne presentasjoner eller motta og jobbe med lærerens opplegg på sin enhet. Gå til presenter10.prowise.com for å komme i gang!

 

Se våre eksempler på undervisningsopplegg i Prowise Presenter

Thumbnail-brukerportal_Det-gamle-Egypt

Lær om det gamle Egypt med interaktive oppgaver på tavla.

 

 

 

 

Sommerfuglhagen_ThumbnailJobb med musisering og komponering med lydsatte objekter.

 

 

 

 

Thumbnail-brukerportal-de-tre-små-griser

Hold en levende fortelling med interaktive oppgaver om de tre små griser.

 

 

 

 

barekraftig-utviklingLær om bærekraftsmålene med tilkoblede enheter.

 

 

 

 

 

Vil du lære mer om Prowise Presenter? Besøk vår læringsportal på Prowiselæring.no.