<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tilbake til oversikten

Behold den naturlige undervisningsfølelsen med SMART og Microsoft Teams

Behold den naturlige undervisningsfølelsen og engasjer elevene i et virtuelt miljø med Microsoft Teams og SMART Board selvom de sitter hjemme!

Nå om dagen kan det føles som om vi bor i Microsoft Teams, limt fast til skrivebordene våre der små videovinduer er eneste kontakt med omverden. Mange opplever at elever blir sendt hjem når smitten øker i kommunene, da kan vi glede deg med at du fortsatt kan levere engasjerende interaktiv undervisning fra SMART Board skjermen!

Interaktiv hjemmeundervisning fra SMART Board skjermen

Uansett om du har en Windows PC, Mac eller Google Chromebook kan den kobles til SMART Board skjermen, og undervisningen kan starte via Microsoft Teams i topp lyd og bildekvalitet. Benytt de kraftfulle verktøyene i Lumio til å dele undervisningsfiler, aktiviteter, nettleseren og andre apper mens elevene følger med i sanntid, og kan kommentere.

Elevene dine vises på SMART Board skjermen din, alle blir sett, og du kan til og med gi individuell oppfølging underveis i de forskjellige Lumio aktivitetene.

teams-magnifier-PC

Behold klasseromsfølelsen med taktilitet og interaktivitet

Behold oppmerksomheten med aktiv håndskrift (SMART ink) skriv, strek under, belys og forstørre i Lumio leksjonen eller Office dokumentene dine mens du underviser. Med Microsoft Teams og SMART Board / Lumio beholder du kontinuiteten og klasseromsopplevelsen selvom elevene sitter hjemme.

Har du prøvd SMART Learning Suite Online appen i Teams?

Søk den opp i app galleriet til Microsoft Teams, feste den i venstre kolonne og logg på din Lumio konto. Her finner du ditt eget skybibliotek, kan lage, dele og undervise uten å forlate Teams vinduet. Del leksjoner med dine kolleger og send ut lekser til dine teams av elever og klasser. Et fullstendig skybasert interaktivt klasserom, alt på samme sted.

 

Lumio (tidligere SMART Learning Suite Online)

Lumio inneholder spillmoduler og VFL-verktøy lærer enkelt tilpasser foran hver økt. Elevene kan med sine enheter bidra i undervisningen med bilder, tekst og illustrasjoner samt i “del budskapet” - digitale post-it lapper til skjermen.

Elevene blir en del av undervisningen
Lumio lar elevene koble seg til din undervisningstime, enten direkte i klasserommet, eller som fjernundervisning med en unik lærerkode, eller gi varierte og morsomme lekser elevene løser hjemme.

Gjør eksisterende undervisningsfiler interaktive
I Lumio kan man importere eksisterende filer (PDF, PowerPoint, Google Presentations, Notebook) og gjøre de mer interaktive og engasjerende for elevene. En kan selvsagt også lage nye undervisningsopplegg direkte i programvaren.

Ikke en SLS Online-bruker ennå? Kom i gang i dag gratis.

 

Fremtidens klasserom

Last ned vår e-bok om fremtidens klasserom:

Banner, e-bok: En komplett guide til interaktive visningsflater i klasserommet.