<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tilbake til oversikten

Apper til SMART Board

SMART Board er langt mer enn bare en touchskjerm. Med den innebygde datamaskinen (Android), utgjør skjermene en viktig del av selve infrastrukturen i et digitalt klasserom. Skjermen er tilkoblet nett og gir tilgang til digitale basisverktøy som tavle, nettleser og trådløs speiling. I SMART sitt eget appbibliotek finner du også skole- og utdanningsrelaterte apper som kan installeres direkte på skjermen. Vi har samlet informasjon om apper som er kompatible med SMART-teknologi.

 

Apper til SMART Board

Gjennom SMART Board sitt appbibliotek får du tilgang en rekke skole- og utdanningsrelaterte apper. Appbiblioteket er begrenset til innhold som er testet for kompatibilitet opp mot SMART Board, og som gir samme brukeropplevelse som på et nettbrett eller andre mobile enheter. 

 

Kommunikasjonsapper
Zoom
Teams

Google Earth

Leseapper
Brettboka

Matematikkrelaterte apper
Matemagisk
Gangetestern

Quiz- og prøveverktøy
Kahoot
Socrative

 

SMART Remote Management System

Med SMART Remote Management System er det mulig å installere apper gjennom flåtestyring til alle skolens skjermer. Det er imidlertid ikke alle apper som er kompatible med touchskjermer, og vi anbefaler derfor å teste nye apper på én skjerm før den pushes ut til alle.

 

Lagre nettsider som bokmerker for enklere navigering

Mange apptjenester tilbys også som nettbaserte tjenester. På SMART Board kan du lagre nettsider som bokmerker med egne ikoner. Bokmerkene fremstår som apper og lagres sammen med andre installerte apper. Både apper og bokmerker kan favorittmarkeres for enkel tilgang fra hjemskjermen. Dette er en god løsning for tjenester som ikke egner seg som installert apper på skjermen. Vil du lære mer om hvordan du lagrer nettsider som bokmerke på din SMART Board? Trykk her.