<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

*langt ifra. Men at en interaktiv skjerm kan bidra til mer effektive og inkluderende møter er vi helt sikre på.

Tekst skrevet av: Carl Elowsson

I de fleste av dagens møterom trengs det en flate for at vi skal kunne vise et innhold. Innhold som en presentasjon, et filmklipp, et pdf dokument eller et Teamsmøte.  

Dette kan gjøres på en helt vanlig passiv skjerm. Men hva om vi legger til muligheten til å tegne rett inn i delt Power Pointe eller pdf. Eller dele en white board med notater i Teams møtet? Du kan stå ved skjermen og bruke den som et nettbrett, med alle de bevegelser vi kjenner fra før. Zoom, scroll, tilt, viske ut med hånden og skrive.  

En interaktiv skjerm gjør dette og mye mer. Som å ha ofte brukte apper installert direkte på skjermen, dele innhold trådløst fra egne enheter og bruke den innebygde nettleseren.  

GX Video Conferencing Design Markup

Fleksibilitet 

Passive flatskjermer er laget for å henges opp på møteromsveggen, men de kan egentlig plasseres hvor som helst. Skjermene er robuste, og kan settes på stativ, tiltes eller senkes ned til et interaktivt bord. Denne fleksibiliteten gjør interaktive skjermer spesielt godt egnet til prosjektsamarbeid. Når alle samles rundt samme «bord» bidrar det ofte til engasjement og produktivitet. 

Du kan betjene skjermen med både fingre og ergonomiske penner, og raskt veksle mellom nettsider og applikasjoner. Dette gjør at du til enhver tid kan holde møtet levende ved å ta i bruk de virkemidlene som fungerer best for din bedrift. 

Interaktive skjermer er kort og godt ekstremt fleksible. 

SMART-GX-Pro-Series-2

 En bedre møteromsopplevelse 

Undersøkelser viser at velfungerende trådløse løsninger er et av de viktigste kriteriene for å skape en positiv møteromsopplevelse. Når flere skal presentere fra flere enheter blir det mange løse ledninger, adaptere eller overganger liggende i møterommet. Ofte er det også en kabel som mangler. Med interaktive skjermer trenger du kun én kabel (strømkabelen) – og kan enkelt koble deg til og speile fra andre enheter i møterommet. 

Når alt kommer til alt, er hensikten med en interaktiv skjerm å skape engasjement. Om det er et klasserom, kurslokale eller møterom skal løsningen være der for å støtte opp om samtalene og benyttes som et redskap for å sette søkelys på et poeng, problem eller løsning.  

Enkle digitale hjelpemidler som ivaretar samtalen, fysisk i rommet eller på video, er altså den grunnleggende hensikten med slike løsninger.   

 SMART GX Pro er en enkel og rimelig løsning for møterommet. Med sine 50 000 timers levetid, SilkTouch coating og enkle digitale verktøy passer den perfekt for møterommet. 

GX_Screen-Share

Oppdatert

Visste du at alle SMART Board skjermer (kjøpt etter 2015) oppdaterer seg med nye og spennende innebygde funksjoner cirka fire ganger i året? Dette skal i utgangspunktet skje automatisk, men det hender at det ligger sperrer i nettverket som gjør at du må utføre dette manuelt. Man vil jo ikke gå glipp av det nyeste! For å oppdatere trykker du på innstillinger, deretter finner du en meny som heter “automatiske oppdateringer”, før du deretter trykker der det står “se etter oppdateringer”.

 

 

 

You may also like

Hvordan finner du den perfekte skjermen til møterommet?
Hvordan finner du den perfekte skjermen til møterommet?
3 oktober, 2019

Når du velger skjerm til møterommet er det viktig å tenke over hva som kan gjøre møtene dine mest mulig produktive. Vi h...

Hva er forskjellen mellom passive og interaktive skjermer?
Hva er forskjellen mellom passive og interaktive skjermer?
10 oktober, 2019

De fleste velger fortsatt passive flatskjermer til møterommet. Men er du klar over hvilke fordeler du går glipp av?

Det finnes gode møterom – også finnes det interaktive møterom
Det finnes gode møterom – også finnes det interaktive møterom
14 august, 2019

Post-It-lapper, flipovers, whiteboards og passive flatskjermer. Hvem trenger vel museer når vi har møterom som dette?