<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hvilken Smart-skjerm skal en velge, og hva er egentlig forskjellen på dem? 

Helt siden Smart lanserte sin første interaktive whiteboard tilbake i 1991, har både verden, teknologien og produktsortimentet utviklet seg enormt. I tråd med utviklingen, har Smart gjennom årene produsert og distribuert banebrytende og revolusjonerende skjermløsninger, spesialtilpasset undervisningsrom.  

SMART er, med sine innovative og solide løsninger, verdensledende i interaktiv teknologi. Med sin kvalitet, pedagogiske brukervennlighet og unike touchteknologi, er det ikke tilfeldig at SMART Board fortsatt er de mest solgte skjermene til norske undervisningsrom.  

Ettersom Smart ble grunnlagt av et kanadisk lærerpar i 1987, er det naturlig at skjermene og den pedagogiske programvaren er tilrettelagt nettopp bruk i skole og utdanning. Enten det er snakk om selve skjermen i klasserommet eller på tvers av mobile enheter, muliggjør SMART-skjermene interaktivitet og samarbeidende læring.  

Brukeren kan være sikker på at all data behandles i henhold til europeiske retningslinjer for GDPR. Les mer om SMART og personvern her.

sikkerhet

I dag tilbyr SMART tre ulike serier:  

SMART Board MX SMART Board 6000S  og SMART Board GX  

Smartboard-Modeller-interaktiv-skoleskjerm

Under vil du se en kort oppsummering av skjermene og dermed få et inntrykk av hver av dem: 

 

SMART Board MX 

Skjermen er intuitiv og enkel. Du kan koble deg enkelt til og samhandle med enheter og innhold, slik at de gjør mer for å støtte aktiv læring både i og utenfor klasserommet.

Med SMART sitt eget operativsystem, SMART iQ, kan du logge inn med din personlige bruker på skjermen. Synkroniser alle filene dine og personaliser skjermen med dine favorittapper og nettsider. Skjermen er utviklet slik at lærere kan ta den enkelt i bruk. Den har høy kvalitet, er enkel å vedlikeholde og bygget slik at den er klar for fremtidens oppdateringer.

SMART Board MX har en garantitid på 5 år. MX får du i disse skjermstørrelsene: 55” | 65” | 75” | 86”

SMARTboard-MX-interaktiv-skjerm.uten.bakg

 

Inkludert i SMART Board MX:

inkludert.mx

 

SMART Board 6000S 

SMART Board 6000S er den mest komplette skjermen og fremstilles som best i klassen. 

Med SMART sitt eget operativsystem, SMART iQ, kan du logge inn med din personlige bruker på skjermen. Synkroniser alle filene dine og personaliser skjermen med dine favorittapper og nettsider. 

Skjermen er utviklet slik at lærere kan ta den enkelt i bruk. Høy kvalitet, enkel å vedlikeholde og bygget slik at den er klar for fremtidens oppdateringer. Koble deg enkelt til og samhandle med enheter og innhold, slik at de gjør mer for å støtte aktiv læring både i og utenfor klasserommet. 


SMART Board 6000S har en garantitid på 5 år og leveres i disse skjermstørrelsene: 65" | 75" | 86"

6000S iQ 3.10 home-with QR code.png

Inkludert i SMART Board 6000S:

6000S.inkludert

 

SMART Board GX

Rimelig interaktivitet til ditt klasserom! GX er vår rimeligste skjerm til klasserommet. Den er utviklet slik at lærere kan ta den enkelt i bruk. Høy kvalitet, enkel å vedlikeholde og bygget slik at den er klar for fremtidens oppdateringer. 

SMART Board GX har en garantitid på 3 år med mulighet til å kjøpe opp til 5 års garanti. SMART flåtesystem er mulig å kjøpe som tilleggsprodukt. GX får du i disse skjermstørrelsene: 65" | 75" | 86"

SMART-Board-GX-Hardware-2

Inkludert i SMART Board GX:

GX.inkludert 

Kilder brukt i dette blogginnlegget:: SMART Technologies og Interactive Norway nettsider

 

Lær mer om SMART Board - designet for naturlige læringsopplevelser

 

Interactive-Norway-logo

 

You may also like

Vi introduserer den neste utviklingen av SMART Board 6000S & MX
Vi introduserer den neste utviklingen av SMART Board 6000S & MX
8 desember, 2021

Den neste utviklingen av iQ-aktiverte SMART Board® 6000S og MX-seriene interaktive skjermer for utdanning og næringsliv ...

Fremtidens klasserom – hvordan vil de se ut?
Fremtidens klasserom – hvordan vil de se ut?
22 januar, 2019

Digitaliseringen er allerede langt på vei i grunnskolen. Fremtidens klasserom er avhengig av gode digitale løsninger og ...

Din guide til vellykket kompetanseheving
Din guide til vellykket kompetanseheving
26 mars, 2024

Kompetanseutvikling er essensielt for effektiv implementering og bruk av digitale løsninger. I en verden preget av rask ...