<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tilbake til oversikten

Samhandling, engasjement og læring med Lumio by SMART

Med SMART Learning Suite kan du gjøre undervisningen din interaktiv. Skap engasjement, delaktige elever og samhandling på tvers av enheter, enten i klasserommet, som fjernundervisning eller hjemmearbeid.

Hva er Lumio? (Tidligere SMART Learning Suite Online)

Lumio er et interaktivt presentasjonsverktøy. Med Lumio skaper du en kobling mellom elevenes enheter og tavla i klasserommet. 

 

Start med blanke ark eller importer filene dine

Velg mellom å starte med blanke ark eller importere allerede eksisterende undervisningsfiler. Last inn filer som PDF, PowerPoint og SMART Notebook og legg til interaktivt innhold og aktiviteter. Bruk arbeidet du allerede har, og gjør statiske presentasjoner interaktive.

Forelesning

I Lumio finner du også grafiske organisatorer og digitale halvkonkreter som er enkle å ta i bruk som læringsverktøy i på tavla eller elevenes enheter. Velg mellom flere diagrammer, tabeller og skjemaer, skriv rett inn eller send som en oppgave til elevene. 

Grafiske-organisatorer-1

Spillbaserte aktiviteter

Det er enkelt å lage undervisningsopplegg i Lumio. Velg mellom tolv spillbaserte aktiviteter og lag oppgaver som engasjerer elevene. Aktivitetene er enkle å tilpasse forskjellige fag og undervisningstrinn.

 

Sett inn bilder og video

Sett inn bilder, video og lenker i undervisningsfilene dine. Søk på nett eller last opp egne bilder. I Lumio kan du og elevene flytte på objekter og bruke funksjoner som uendelig kloning i arbeid med for eksempel telling og kreative oppgaver. uendelig-kloner

Koble til elevene

Elevene kan koble seg til og delta aktivt i undervisningen fra egne enheter. Del innhold fra tavla til elevenes skjermer, eller inviter elevene til å sende inn løsningsforslag og innspill.

Del-budskapet

Åpne for at elevene kan bla seg fritt i presentasjonen og aktivitetene, eller styr undervisningstempoet fra din enhet.

Aktiviteter_ordsok-og-sortering

Utleveringsaktiviteter

Del ut sider fra presentasjonen din som utleveringsaktiviteter til elevene. Elevene kan skrive, tegne, flytte på objekter, sette inn bilder og legge til lenker. Velg mellom å lage grupper som samarbeider på et felles arbeidsområde, eller del ut oppgaver til individuelt arbeid. Veiled og følg elevenes arbeid i sanntid. Elevenes arbeid lagres automatisk i undervisningsfilen.

Konverter-til-aktivitet-2

Legg til lydopptak

Spill inn et lydopptak på opptil 5 minutter til hver side i presentasjonen din. Les inn tekst, presenter innholdet eller gi muntlige instruksjoner til oppgavene dine.

 SLSO_opptak

Oppsummer med quiz

Oppsummer undervisningsøkten med en spillbasert quiz. I Lumio kan du velge mellom forskjellige former for prøver og quiz – elevene kan spille på lag, individuelt eller sammen som en klasse.Quizzer

Lag bruker til Lumio her