<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hva venter oss når corona situasjonen avtar og forsvinner? Flere av de store analyseselskapene er samstemt med hva vi har sett i flere nyhetsartikler i det siste; det vil bli vanligere med hjemmekontor i mye større utstrekning enn i dag.

Det vil bli mindre forretningsreiser, mange møter vil bli digitale i fremtiden. Dette betyr at vi får mange møter hvor en eller flere av deltagerne sitter på en annen lokasjon.

Det kommer ikke til å bli mindre møter, men de kommer til å bli annerledes. Kravene til utstyret i møterommet blir annerledes. De som ikke er i rommet, må kunne se og høre det samme som de i møterommet. Informasjon vil bli delt elektronisk i enda større grad. Det blir ett stort behov for interaktive skjermer, og videokonferanse fasiliteter som er enkle i bruk, men som virker. Du må kunne koble til din PC, og så virker det bare!

interaktivt-moterom-smart

En løsning som virker for alle

En best mulig løsning er brukervennlig, og lett å koble seg til. Løsningen må kunne snakke med alle plattformer du eller dine kunder og kontakter benytter seg av. Et utvalg er Teams, Zoom, Hangouts, Cisco, Starleaf, Poly, Whereby, med flere. Fellesnevneren er at alle disse løsningene er laget for samhandling mellom personer som ikke er på same lokasjon. Det største hinderet for å lykkes med denne type løsninger er utstyr og programmer som ikke snakker sammen, gjerne i kombinasjon med dårlig brukervennlighet. Alle har vært i møter hvor de første 10 minuttene går med på å «un-mute» en deltager, få vist bilde, eller en presentasjon.

Interactive har sammen med sine samarbeidspartnere satt sammen en løsning hvor alt dette er integrert, vi bruker anerkjente komponenter, og har laget en løsning som inneholder lyd, mikrofon, kamera og interaktiv skjerm! Vi har gjort dette på grunn av den voksende etterspørselen etter denne type løsninger, og fordi vi har komponentene som gir topp lyd og bilde kvalitet, men ikke minst, vi kan gjøre denne type løsninger ekstremt brukervennlige! Med Interactives Huddle-room bundle får du kamera, mikrofon, lyd, og touch funksjonalitet i en USB-kabel! Så trenger du en HDMI kabel for bilde. Enklere blir det ikke.

Nureva-HDL-Huddleroom

Skal du lykkes med å presentere fra møterommet til de som ikke er til stede trenger du denne brukervennligheten. Gå opp til skjermen, bruk interaktiv whiteboard, snakk eller diskuter med både de som er i rommet, og de på andre lokasjoner som om dere var i samme rom!

Komponenter

Interaktiv skjerm

I ett møterom hvor flere av deltagerne siter på andre lokasjoner, er en interaktiv skjerm en viktig komponent. Det er her presentasjonen er, men enda viktigere, det er her whiteboarden er, slik at alle kan se skisser, tegninger, men også bidra til disse. De bransjene som har kommet lengst i digitaliseringen i Norske møterom er Bygg og anleggsbransjen, der har denne type teknologi vært brukt til samhandling i mange år. Nå har vi andre fått ett krasj-kurs i digitale møter, og kjenner teknologien godt. Skal man lykkes i møterommet kan du ikke ha en passiv skjerm, den må være interaktiv, og det får du med disse løsningene fra Interactive Norway A/S.

SMART_Board_Pro_7000R_MX

Nureva HDL mikrofon/lydplanke

Nureva er en Canadisk produsent av mikrofon/høyttaler lydplanker, som med disruptiv, digital teknologi lager mikrofon systemer som gjør at alle i rommet høres likt, i motsetning til retningsbestemte, eller sone mikrofoner. De leverer kvaliteten til ett takmontert system, som vanligvis installeres av lydteknikere, og må manuelt fintunes, til en fjerdedel av prisen. Siden systemet er digitalt har du to fordeler; det justerer seg selv, og det oppdateres etter at du har kjøpt det. En vanlig mikrofon er låst i den analoge teknologien det ble produsert under i det øyeblikket det kom ut fra fabrikken. Nurevas digitale mikrofon oppdateres stadig, ca. hver tredje måned. Dermed får du tilgang til forbedret teknologi, bedre lydalogaritmer, og endringer i omgivelsene, som når Microsoft Teams endrer måten lyden prosesseres på. Visste du at Nureva HDL 300 er teams sertifisert?

interaktivt-moterom-nureva

En mikrofon som tar opp lyden fra alle i møterommet. Møtedeltagerne kan bevege seg rundt i rommet, og høres like godt. Mikrofon/høyttaler planken er enkel å installere, og til en tredjedel av prisen du betaler for større romanlegg med takmikrofoner, og behov for serviceteknikere for installasjon. Det er få komponenter, og alt kan fjernstyres, eller oppgraderes fra Nureva Console, som er kostnadsfritt.

Huddly IQ kamera

Huddly er en Norsk suksess historie som springer ut fra det kreative utviklingsmiljøet i videokonferanseselskapet Tandberg. Huddly IQ er ett kompakt videokonferansekamera med 150 graders vidvinkel, veldig gode lysforholds justeringer, og en mulighet for å automatisk zoome inn på den som snakker, og følge denne hvis det er behov for at personen skal forflytte seg i rommet. Dette kameraet er lite, men kraftfullt. En optimal løsning for møterom, til en god pris.

interaktivt-moterom-huddly

USB 3.0 Hub

I SMART sine 6000 skjermer er det en innebygget USB-HUB, som gir deg muligheten til å koble til Huddly kamera, og Nurevas Mikrofon lydplanke rett til skjermen. Disse vil da være tilgjengelige for alle datamaskiner som kobles til skjermen. For MX og GX legger vi ved en USB 3.0 HUB, med 4 til 1 tilkobling, slik at kamera, touch, og Nurevas lyd og mikrofonplanke blir tilgjengelig på 1 USB kabel for bruker.  

7000R-Closeup-1

Opsjon – feste til skjerm for Nurevas sin HDL 200 lydplanke.

Hvis man ønsker er det mulig å feste en HDL 200 under en hvilken som helst type skjerm med ett standardfeste som Nureva leverer. Dette monteres fast i eksisterende vegg/stativoppheng, og er enkelt å montere.

Hva koster det?

Her har vi laget fler forslag, fra 55’’ og opp til 86’’, som starter på ca 40.000, og oppover.  Nureva HDL200 og HDL300 kan bundles med alle våre skjermer, vi har laget noen pakkeløsninger med de vanligste.  Spør din forhandler om ett tilbud, har du ikke en, kontakt oss direkte!

You may also like

6 alternativer til PowerPoint
6 alternativer til PowerPoint
23 februar, 2021

For å overbevise et publikum er det ikke nok med fakta – du bør vekke engasjement. Du kan få til det meste med PowerPoin...

Henger det en utdatert SMART Board i klasserommet ditt?
Henger det en utdatert SMART Board i klasserommet ditt?
14 februar, 2019

SMART Board-teknologien har gjennomgått en fantastisk utvikling de siste årene. De aller fleste vil ha mye å vinne på å ...

Passiv skjerm og Apple TV i klasserommet – ett steg frem og to tilbake?
Passiv skjerm og Apple TV i klasserommet – ett steg frem og to tilbake?
20 november, 2018

Stadig flere skoler velger å satse på iPad til lærere og elever. Denne investeringen suppleres ofte med en flatskjerm og...